Personal Trainer gezocht fit20 Stadskanaal en Veendam

fit20 3 jaar

Wegens de groei van fit20 Stadskanaal en Veendam zijn wij opzoek naar een Personal Trainer die ons team komt versterken.

fit20
fit20 is een internationale franchise formule voor personal training. We werken in kleinschalige studio’s waar klanten in 20 minuten per week worden getraind om fitter te worden, dit doen we volgens een specifieke trainingsmethode. Daarbij geven we tips over een gezonde leefstijl.

fit20 leden zijn voornamelijk mensen die weinig tijd hebben, mensen die niet van sporten houden, mensen die extra begeleiding willen bij het sporten of mensen die de training van fit20 gebruiken als ondersteuning bij een andere sport.

Bij onze studio’s in Stadskanaal en Veendam trainen wij medewerkers van de omliggende bedrijven. Ook geven wij training aan particulieren uit de omgeving.

Dus ben jij op zoek naar een flexibele parttime job en vind jij het leuk om…
Mensen een persoonlijke, fysieke training te geven en ze iedere week te begeleiden naar een topprestatie? Een solide relatie op te bouwen met de leden die je traint? Te werken in een groeiende studio? Zelfstandig te werken, zowel overdag als in de avond? Te blijven leren en jezelf altijd te verbeteren? En een online fit20 opleiding te volgen?

En heb jij:
Een achtergrond in sport, fitness, gezondheid of aanverwante ervaring en een opleiding hierin gehad? Goede sociale vaardigheden en een klantgerichte houding? Net dat beetje extra wat een personal trainer nodig heeft? Ben jij in het bezit van een rijbewijs?

Stuur dan je motivatie, CV en foto vóór 17 februari 2019
gericht aan Sascha Radjab naar stadskanaal@fit20.nl.