Klantverhaal van Jurjen Thomas

Klantverhaal Jurjen Thomas

"Ik hockey veel en had last van mijn rug. Sinds ik fit20 doe zijn die klachten helemaal verdwenen. Fantastisch!"

Ik doe nu ongeveer een jaar fit20 bij Daan in Amsterdam West. Ik ben vreselijk enthousiast over die vaste afspraak. Ik zet die afspraak in mijn agenda, en ik ga er altijd heen om te sporten. Iedereen heeft wel eens op 1 januari vol goede moed een abonnement bij een fitclub afgesloten om vervolgens 4 keer te gaan en dan niet meer te komen. Bij fit20 is dat niet aan de orde: je hebt gewoon een afspraak en dan ga je. De studio van Daan zit bij mijn bedrijf om de hoek dus ik ben er binnen 5 minuten. Dan train ik daar 20 minuten, natuurlijk zonder omkleden en douchen, en binnen een half uur zit ik weer achter mijn bureau.

Dit zijn voor mij al grote voordelen maar wat daar bij komt is dat fit20 echt werkt. Ik hockey veel en had last van mijn rug. Sinds ik fit20 doe zijn die klachten helemaal verdwenen. Fantastisch! Het bewijst zich dus. Mijn basiskracht is veel beter. Dat merkte ik ook na de hockey winterstop, ik ging veel fitter het veld op dan het jaar daarvoor toen ik nog geen fit20 deed. Zowel conditioneel als fysiek was ik na deze winter fit…en dat door alleen maar 1 keer per week fit20 te doen! De resultaten van fit20 zijn dus echt merkbaar.

Het plezierige van Daan als personal trainer is dat hij er gewoon altijd is! Dus dan ben ik er ook. Verder hebben wij een prettig contact als mede ondernemers in West.

Ik beschouw mezelf zeker als ambassadeur van fit20 en heb dan ook verschillende klanten aan Daan’s klantenbestand toegevoegd. Het aanbieden van die gratis kennismakingstraining is natuurlijk zo belangrijk, want niemand gelooft het. Het is moeilijk voor te stellen dat je in 20 minuten zo diep kan gaan…maar terwijl ik normaalgesproken altijd de trap neem naar mijn kantoor ga ik na fit20 standaard met de lift. Ik ben dan echt even helemaal kapot om de rest van de week weer fitter te worden!

Jurjen Thomas (31 jaar) eigenaar online marketing bureau voor de vastgoedsector www.osre.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!